Over De Ladies

De coronatijd heeft veel mensen op andere gedachten gebracht. Zo heeft het bestuur van de Ladies besloten een totaal andere koers te gaan varen wat betreft het repertoire. Zongen wij eerder wat licht klassiek en soms chansons en ballads met af en toe een popnummer, vanaf nu zingen we voornamelijk “funky” Engelstalige pop- en soulmuziek uit de jaren 60/ 70 en 80 met af en toe een evergreen er tussendoor. In ieder geval nummers waar iedereen blij van wordt en die meerstemmig worden gezongen.

Wij worden begeleid door de jonge inspirerende zangcoach Naomi van Veen, die zelf zangeres is en regelmatig optreedt met haar eigen band. Kortom een ideale mix voor onze koorleden om met groot enthousiasme wekelijks naar de repetitieavonden te komen. Momenteel werken we toe naar een knallend optreden in september en daarvoor zijn we hard aan het studeren. In 2 á 3 avonden lukt het om nieuwe nummers erin te krijgen maar natuurlijk moet er thuis ook geoefend worden om de tekst onder de knie te krijgen.

Er wordt gerepeteerd op de maandagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur in de Immanuelschool aan de Randweg 11 te Nunspeet. Wacht niet om ons eens te bezoeken, kijken en mee te zingen….. nieuwe leden worden met open armen ontvangen en naar onze ervaring ook snel geïnspireerd. Op de repetitieavonden wordt er niet alleen gezongen maar er is ook ruimte voor gezelligheid en een drankje als je wilt! Je bent altijd welkom.