Over de dirigent

Mijn naam is Naomi van Veen,  een half-Braziliaanse sing & songwriter en afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle voor de opleiding Zang Jazz & Pop. Ik schrijf mijn eigen muziek in de stijlen Pop/Soul/R&B en Latin Pop en ik heb een eigen band. De aankomende jaren wil ik  voornamelijk  eigen werk uitbrengen op diverse platformen.

Sinds 2021 geef ik les op de Popschool in Harderwijk voor kinderen en volwassenen als Vocal Coach en begeleid ik het vrouwenkoor ‘De Ladies’ in Nunspeet. “Ik heb echt een connectie  met lesgeven sinds het moment dat ik stage heb gelopen als Vocal Coach bij Theaterschool Almere. Daar heb ik les gegeven aan  kinderen van verschillende leeftijden in de vorm van groepslessen. Dat is erg leuk om te doen en ik wist meteen dat ik dit wilde doen naast mijn rol als uitvoerend musicus. Het is geweldig om je eigen ervaringen en kennis te delen met kinderen en volwassenen die aan het begin staan van een eventuele zangcarrière en/of het leuk vinden om te zingen!”

Naomi van Veen