Over ons

Home / Over ons

Wij zijn De Ladies; een gezellig dameskoor uit Nunspeet van circa 40 enthousiaste dames.

Het initiatief voor het opzetten van dit koor is ontstaan naar een inspirerend optreden van het mannenkoor De Heeren van Nunspeet. Op 11 mei 2009 was de oprichting van De Ladies een feit. Dirigent Nico Ravenstijn van De Heeren en het Vierhouterkoor nam ons destijds vol enthousiasme onder zijn hoede. Nico bouwde ons koor op en heeft in de loop der jaren samen met het koor een groot en divers repertoire opgebouwd. Door de jaren waren we te zien en te horen op veel verschillende evenementen in Nunspeet en ver daarbuiten.

Vanaf 1 oktober 2014 staat Maria van den Ham met enorm veel inzet en enthousiasme als dirigent voor De Ladies. Met regelmatige ondersteuning van onze pianiste Lilian van der Kraats repeteren we wekelijks heel effectief ons repertoire. Op dit moment telt het koor ongeveer 40 leden, maar we zijn altijd op zoek naar enthousiaste dames die graag bij ons aansluiten.

Ben je benieuwd waar wij binnenkort te horen zijn of wil je graag een keer met ons meezingen? Bekijk dan onze agenda voor de aankomende evenementen en locaties.